31 jan

Igårkväll så var det fest. Började hemma hos mig med tjejerna sen kom tre killar dit en stund sen drog dom.
Vi for till någon där de va överfullt med folk så man drog därifrån sen och käka pizza.
Sen fick vi skjuts till Forsdala till nån drygjävla fest sen for jag hem en stund sen mötte jag upp Sandra och Evelina till en fest på brännbergsvägen. Där var de då trevligt :)

Sen visste tydligen ingen vart jag var? Hade ju sagt åt mamma att ja skulle fara och möta Sandra. Smsade med Anton från Sandras telefon men han trodde att jag var någon Patrik. Haha, men sen så ringde jag han och han ville att ja skulle gå dit och sova över där så det gjorde jag. Kan ju vara skönt med en långpromenad kl 3 på natten ; )

Aja, men idag så har jag bara tagit de lugnt. Vart på Ica och handlat och på dollar, köpte mig en liten almenacka som man kan skriva in när man har prov och sånt! :)


28 jan

idag har jag och anton 5 månader tillsammans :)
Vi träffades på en fest hos en polare sen dess har vi varit tillsammans, men -2 dagar.
Var ledig idag från skolan. Hade bara två lektioner så Linda tyckte att vi kunde få vara hemma och jobba men ja tro inte att någon har gjort det. Hehe.
Ikväll klockan 7 blir det att fara och gymma. Gymmade inte igår för ibland måste man vila. Ska köra kondition och styrka idag. Förra gången fick ja sån otrolig träningsverk. :)
Vill inte direkt pumpa muskler utan bara bli fastare. Få bort mitt gäddhäng från armarna. Haha!
Ska fara dit med Rasha, Nina och Anton. Rasha ska dit för första gången och prova på.

Ihelgen blir de ut med brudarna. Vi ska förfesta hos mig och jävlar den som dra dit nån fler utan att fråga mig åker ut med huvet före! Har blivit nångång att nån dragit in nån sen ha de varit fullt hus typ. Inte trevligt att städa efter det.


Sen så längtar jag till Turkiet i Augusti. Ska dit en vecka med mamma pappa therese och nina.
Herregud så roligt vi kommer att ha! :)



<3

26 jan

Jag sitter hos anton nu, han håller på göra pannkakor tills imorgon så vi få i oss ngt. Jag själv sitter och läser bloggar och sånt. Har väl inte sådär jättekul just nu men aja.
Imorgon har jag prov, glömde BOKEN på fordons så ja har inte hunnit plugga sådär mycket så de förvånar mig inte alls om ja faila på provet. Men då äre ju ba å gör om ;p

Va så fult idag för vi linda in rasha i en sån där grej man he på handen eller nåt om man har stukat den så hon såg ut som en mumie. Haha. Hon såg ingenting så hon fick gå och sätta sig med massa folk hahaha.



Turkiet med Familjen och Nina den 25 aug. NICE!!!

24 jan

Igår så for jag älsklingen, pappa o mamma till stugan våran och körde skoter. De va int se kul att köra på isen för man höll typ på gå igenom och de va vakar lite här och var, så vi körde väl lite sen fikade vi och körde in till stan igen med skotern. Så nu har man en skoter här och i veckan blir det nog att fara ut en sväng bara inte de blir kallare :P Annars så for jag och anton på gymmet igår kväll! Började med att gå snabbt i 10 minuter sen sprang jag riktigt fort i 16 minuter så jag var svettig! Cyklade litegrann också sen körde ja lite styrketräning. Har tänkt börja träna 3-4 ggr i veckan nu :)
Har inte fått tillbaka mitt bankomatkort än. Skulle ta ut pengar för några dagar sen men då behöll bankomaten mitt kort o då jävlar vart ja förbannad! Jag behövde ju pengarna just då. Men dom har då skickat ett nytt så ja hoppas de kommer så snart som möjligt.

Annars har de väl inte hänt så fasligt mycket. Imorgon är de skola och de känns väl smått drygt! Schemat vårat kan ju dra långt åt satan.

 


21 jan

Var hos frissan idag och klippte mig, klippte lugg faktist, uppklippt och tog inte så mkt på längden.
Vill ju spara ut :)
For sen och köpte ett gymkort så nu ska de börja tränas! Var där ikväll och cyklade i 10 min, och gick på rullband i 25 minuter. Känns skönnt att äntligen ha tagit tag i det och börjat träna.

Imorgon är de fredag och då blire ju fredagsmys, tror ja å älskling ska spendera fredagskvällen med nina och martin. Vi ska se på lets dance! Måste ju se på lyckselebon! hehe.


17 jan

I fredags så var jag på spa me b-rudarna, de va nice. Vi tog massa bilder och badade en stund. Pratade om nästa sommar, då blire hejdå sverige ;) he bli ju som den sista sommaren innan man har gått ut och då lär man ju fär åt alla olika håll. Flytt hit o dit!
Igår så var jag med josefin och jennifer, vi var i Antons lägenhet. De va roligt, vi fula oss som fan haha. ;) gåre skääärt?
Drack te gjorde vi också. Jennifer sovde över med mig eftersom vi spelade Anden i glaset som faktist funkade o då vågade ja inte sova själv. En liten stund. Men mer detaljer tänker jag inte berätta, ni får väl prova själva :)
Har varit och handlat mat med mamma idag, till lägenheten, vart på dollar och shoppat loss. Nu är jag hemma hos familjen och ska käka här sen blir de att åka hem till antons lägenhet och städa sen ikväll så kommer han.


hallå där kött å blåbär

nu sitter 3 hottie b-rudar och chilla b. ikväll ha vi kört värsta coola grejen, de va helt amazing upplevelse alltså. har ni sett videon amazing horse? det var ttyp som att se den första gången. eller har ni trätt på en kondom förut? det var typ så.  ingenting å lek ve alltså..... hoppas på gud att ja kan sova så ja kan drömm om brännvine och lite shottar. min katt heter RUFF!!!!!!! han tro han e fett tuff alltså, jävla ninja katt som klätter upp i garderoba och flyger ner som att han va ett stort jävla flygplan, tror jag ska börja kalla han tha flyg-ekkorren.
de är ett ganska ovanligt namn men ändå ganska perverst......

nää nu ska ja ta och kål upp nå kaffe och slit bort nå toven från håre, jå det var ju så att ja komme på värsta yber idén att blondera håre, men he liken pärmoooooose. fast jag vill ju si ut som kattn min så nu är ja kålsvart i håre :D :D

 

ching chong som de sägs i afrika!!!!!!!


13 jan

Tro de eller ej men jag har faktist varit på gymmet och tränat ikväll med anton nina och martin!
Ja gick först i 10 min sen sprang jag i 10 min sen gick jag på nån jobbig grej några minuter. Var väl inte så längem en man ska börja försiktigt. Blev hur taggad som helst på köpa ett gymkort.

Annars så läste jag Rashas blogg om Distansförhållande på raashas.devote.se och jag vet inte riktigt om jag håller med henne helt och hållet. Visst, till en viss del men ja tvivlar också.
Distans är inte omöjligt, men risken är liten att man ska kunna klara av det under en jättelång tid tror jag. Jag tycker att ett förhållande ska vara så att man får närhet (menar nu inte sex haha) inte bara under helger utan att man verkligen ska lära känna varandra helt och hållet på alla sätt och vis. Nu menar jag inte att man inte känner personen men de tar hur lång tid som helst att lära sig hur personen fungerar. Fördelen är väl som Rasha skrev att man verkligen får känna saknad om de verkligen är den personen man vill vara med. Men jag skulle aldrig palla ett distansförhållande.
I början av mitt och Antons förhållande så ville han flytta hem, jag sa som de var. De kommer inte funka. För de är ja stensäker på. Jag är inte distanspersonen och visst, alla är vi olika och så men de kan ju funka och om man verkligen tror på att de ska funka och verkligen vill ha det så jobbigt. De kan inte vara lätt, och de lär bli ganska mycket tjafs, för man lär tveka också. Iallafall en av dom. Tror inte heller man kan leva på att ha ett distansförhållande i flera år. Skulle nog vara svårt, men kanske inte omöjligt?
Fördelen att om ett distansförhållande tar slut så ser man ju inte varandra, inte ofta iallafall haha och de kan ju vara bra för den som blivit sårad. Jag tycker man ska radera bilderna på personen och absolut inte ha något av den personen kvar. Vara med kompisar och göra saker man gillar. Man tror verkligen att de inte funkar men de gör det. Man ska kunna prata ut om det och vara ledsen, även om inte tårar hjälper till. Man ska verkligen förstå att de finns fler, bättre människor där ute som verkligen kan älska en och inte tro att man dör för personen, för man klarar sig såklart. De gör man alltid. Man får bara lära sig en jävla massa saker så man lär sig att inte göra samma misstag för man skyller oftast på sig själv. Man lär sig till sitt nästa förhållande som kanske varar förevigt? ;)
Hur som haver så vet ja inte varför ja skrev de där, men rashas text fick mig bara att börja på vad jag själv tyckte och tänkte

12 jan

Man lär sig genom att göra misstag. Vem förstår inte det?
what gives när ingen av er är en äkta vän? När vissa är så "problemfri" och skvallrar hemligheter till folk.
Ja kan egentligen bara säga dagisnivå. Sen vara så "desperat" av en viss person gör inte saken bättre heller.
Herregud, SEDAN att frysa ut någon så det nästan blir mobbning, är väl ÄNNU mer lågt?
Lös saken och sluta bete er som 14 åringar för de här leder ju ingenvart. right?

Aja, nu har skolan börjat om igen. Har redan börjat läsa inför ett omvårdadsprov som är om två veckor så imorgon ska jag ta hem och läsa litegrann.
Är inte van att vakna så tidigt så man vill ju inget annat än att gå och lägga sig! Sommaren är helt emot, då är man ute och gör saker i stort sett hela tiden. Är less på vintern och kylan nu.
Förövrigt, är med Anton och väntar på Pappa, han ska hämta oss så jag ska få hämta mer kläder och vara med familjen ett tag. Har ju som halvt flyttat till Anton nu. :)


10 jan

Imorgon börjar skolan igen, känns lite småkul men ändå jobbigt.
Klev upp 20 i 9 idag för kl 10 har jag uppkörningen i bushjön, men syrran är så seg och har inte kommit hit än.
Fast de är ju inte så långt. Annars så kom älsklingen till lycksele igår. Ja kom hit vid 10 tiden för jag hade varit hemma en stund med rasha och till en början så var vi med Nina och Martin sen for dom. Sen kom Rashas morbrors fru och skjutsade mig till Anton.
Idag blir de uppkörning, sen antar jag att de blir provet ikväll också? Vi har inte haft så lång tid på oss att träna för vi fick just böckerna, så man får ju se hur de går :P

Aja, men nu börjar ja bli smått nervös men alla har sagt att de inte är så svårt men synd ba de är ändringar i allt nu haha! Men de kan ju inte vara omöjligt. hoppas ja .. :p
nämen.

Önska mig lycka till! Tjing

 


sdfsdf

132 tonårsfrågor.




- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja de gör jag
hur många har du varit kär i? 2
är du kär just nu? ja :)


- Tio frågor om dig själv
namn? - Sandra
när fyller du år?- 22 april
några piercingar? - Jajamen
vad har du på dig just nu? underkläder,  linne, kofta, mjukisbrallor
vilken årstid är bäst? - sommar!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? vakna med min älskling
vad tycker du mest om hos dig själv? - hm, min humor?
vad är du bra på? - allt :]
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tsms med nån

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - hm. ingen vet nog ALLT
vem är den roligaste av dina vänner? - finns många roliga vänner
vem är snyggast av dina vänner? - alla e lika fina :)
vem är mest partyprisse? - n0 idea
vem är den du helst har filmkväll med? - beror på vilket humör man e på
vem av dina vänner är mest? - mest vad? haha

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - anton
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja
vem är farligast i din familj? -  måste nog säga ezzo:P
vem ser roligast ut i din familj? - pappa haha
vem är coolast? - jag !
har ni något husdjur? hundar o en katt
vem har du mest gemensamt med? - thesserese
vem står för underhållningen? - ?
vem sover du oftast med? - haha, anton
roligaste kvällen med familjemedlem? - therese

- 10 frågor om idag
vad har du gjort? - sovit till 2 halv 3 och varit med rashaojennifer ♥
har du varit glad idag? - njaà
har du varit ledsen idag? - nej
har du gjort något bra idag? nä haha
vad ska du göra nu? - göra de här sen typ lets dance
har du gjort något dåligt idag? - jö
vad har du ätit idag? - makaroner o korv
har du duschat idag? - näe
är du trött nu? - ja, lite
vad händer imon? - inga planer
går du i skolan? - ja
har du varit i skolan idag? - näpp


- ANNAT
Hur mår du just nu? - bra.
Har du piercat dig? - yes
Är du hungrig nu? - njae
Vad är klockan nu just nu? - 20.18
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg

- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? Rasha
Vem ringde du senast? - Sandra
Vem sms:a till dig senast? - Nina
Vem sms:a du till senast? - Nina


- FAMILJ

Hur länge sen var det du träffa din morsa? - för 5 sek sen typ hähä
Hur länge sen var det du träffa din farsa? nån timme sen

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - nae
Har du sminkat dig idag?- nae

- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - jö
Vilket är ditt favoritband? - ?
Vad gillar du för musik? - olika


- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - ja
Har du fler än 5 tröjor? - ja


- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - ja
Använder du wax? - Nej
Använder du ögonskugga? - nej
Använder du kajal? - händer, men inte ofta
Använder du hårspray? ne
Använder du volymspray? -nej
Andänder du mousse? - nej
Använder du deodorant? - jaa
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? - jaa
Använder du läppglans/läppstift? - läppglans ibland
Använder du brunkräm? - foundation.
Använder du rouge? - ja
Uppsatt hår eller hängande? - uppsatt oftast
Plattar/lockar du håret varje dag? - aa
Duschar du varje dag? - Nästan
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - haha näe

KÄRLEK

Är du kär just nu? - ja
Har du kysst någon idag? - ne
Har du ett förhållande? - aa
Är du romantisk? - haha, vette fan :P
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - nja halvt
Vad hette din första flickvän/pojkvän- jadu, patrik?
Hur länge höll det? - haha, några veckor
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - ja ä förhållandetypen så
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - ja när man va litn
Vem sov du senast bredvid? -  rasha
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - antån
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med?- nae
När fick du din första kyss? - haha i åttan va de väl den "seriösa"
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - mamma va 16 och pappa 18 typ
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - näääeh
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - neej
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat haha
Vad gillar du för stil på tjejen/killen ? - normal stil

4 jan

Har bestämt mig för att vända på dygnet så nu ska jag inte sova på hela natten och inte sova förrän imorgon kväll så man går och lägger sig tidigt imorgon. :)
Idag har de inte hänt mycket alls. Varit hemma hos Anton typ softat. Kan ju va skönnt de me.
Vi for hem till mig och åt middag då fick kisse va hemma själv en stund för första gången :)

Just nu ligger han bredvid mgi och tittar på hockey och halvsover.
Han är faktist intresserad av hockey, hah satt ett jävla tag och följde efter pucken på tv.
tur att han å anton har något gemensamt haha!
Annars så har han haft svårt för att äta. Vi får typ mata han. Men nu hade han varit och ätit men de va väl miljöbytet som gjorde en det. Men nu verkar han stortrivas och favoritstället är nog i antons garderob :p

Aja, annars så vet ja int va ja ska säga.



Tjiiiing


1 jan

Nyår var jättekul. Var med älskling och familjen hos Peter och Britta, åt middag och hade de mysigt. Sjöng singstar och sen for vi ut och kollade på alla fyllon ;p
Träffade Sandra, hon var nog den enda ja träffade den kvällen av resten av tjejerna!
Tolvslaget var bra, vi skålade och drog nyårslöften. Mina är att sluta röka helt och att börja träna. :)
Fick en nyårskyss också ;) hihi.

Men de har varit trevligt. Sovde rätt länge idag, och imorgon åker vi till Dorotea för att hämta våran nya familjemedlem så de är ingen unge som vi ska få, haha. :) De är en liten kattunge, förmodligen kommer den heta Ruff. Anton fick bestämma namn haha.

Ikväll blir de bara att ligga och se på en film tror ja och bara mysa. Får se vad som händer.
 

Hur har mitt år 2009 varit?
Det har varit ett helvete den första tiden av året. Började röka men samtidigt har jag haft en otroligt lojal och rolig vän, Rasha. Helt ärligt så har jag aldrig haft en bättre vän och jag har aldrig haft så roligt!
Hon fick allt det dåliga att bli bra tillslut. Vi peppade varandra men samtidigt har bådas 2009 inte varit så bra.
Det har varit upp och ner. Dagarna med henne har varit helt underbara och hon har fått mig att ändras som person till något positivt. Såg inte så bra på livet innan. Fått mig att bli mer framåt och lärt mig att inte bry sig så hårt om allting om vad alla andra tycker. Hon är helt enkelt en tjej som vågar vara sig själv mer än någon annan och de är nog det allra bästa med henne. Man lär sig så mycket av henne. Tack min bästa vän. <3
Sommaren däremot blev bra, till en början.
Åkte vill Vilhelmina på dansgalan med några kompisar och de blir ett minne för livet kan jag säga. Det var underbart roligt. Var i Åsele och där var det roligt, var där med Sandra sen kom Rasha dit på dagen. Helt okej roligt faktist. Har också varit på Storsjöyran med syster och vi har kommit varandra väldigt nära under året 2009.
Men vändpunkten på sommaren var att en nära vän var med om en bilolycka och var extremt nära döden. Fick operera bort skallbenen. Var och hälsade på honom när det var som värst och det var inte kul. Kändes bra att få se honom en sista gång om han inte skulle överleva, för ingen hade några garantier. Men det gjorde han. Han har förändrats som person nu och ser på livet i ett nytt perspektiv skulle jag kunna tro. Han fick en andra chans och det har han själv sagt.

Träffade även Anton under augusti. Vi hade smsat hela sommaren men i slutet så blev vi tillsammans och vad ska man säga? En helt underbar person som förändrat mig på mångra bra vis.
Vi har väl haft våra nergångar men allt har bara blivit bättre och bättre och jag ser en framtid med honom som jag inte gjort med någon annan. Jag älskar honom över allt annat <3

Annars under 2009 så har jag som jag så länge velat, gått ner i vikt. Min vikt under år 2009 och innan låg på 66 kg och det är väl inte så farligt mycket men jag trivdes inte med det eller min kropp. Är 1.58 lång och under år 2009 gick jag ner 13 kilo så det är en väldigt positiv sak som har hänt under året och det är viktigt att må bra.

Har också underbara vänner just nu, tänker inte räkna upp några för det blir säkert så att jag glömmer någon, men jag har haft otroligt fina stunder med er och ni får mig att må bra. Ni har stöttat mig otroligt under det här året och de är jag tacksam över. Tack för att ni finns, ni vet vilka ni är. <3

Finns nog massa mer saker jag skulle kunna räkna upp men jag orkar inte skriva mera nu.

Tjing.

RSS 2.0