2 feb

Varit och gymmat ikväll. Gick i rask takt i 15 minuter och sprang i 15. Körde lite styrka också för omväxling och få fastare armar. Var där med rasha, det är trevligt att vara där med henne för då har man någon att prata med, fördriva tiden med. Fick skjuts hem till Anton av rashas mamma, snällt. Sett på Paradise Hotel. Tycker ändå att de va rätt att Jackie vann för hon har haft taktik under "spelet". Tycker inte att hon har varit så snäll mot alla, men va vet ja egentligen? Har typ sett 5 avsnitt haha. Men intrycket jag har fått.

Snart ska ja o anton göra vår traditionella kvällsgrej, en omgång kort! Helt ärligt så förlorar jag dom gånger jag inte har fuskat. haha. Sen blire slaggen! Har sovmorgon till 10 imorgon sen blir de studiebesök på Stenbergska. Sen vet ja inte vad vi ska göra för något.
Har också suttit och svara på alla omvårdnadsfrågor som ja ska ha tills imorgon. Jobbade superbra på skolan idag, känns bra!
Vet inte annars vad ja ska skriva, men nu längtar ja till helg. Då blir de förmodligen en skotertur om vädret är bra.


Kommentarer
Postat av: Anonym

"Snart ska ja o anton göra vår traditionella kvällsgrej" , säker på att de är kort ? ;) finns de inge mer än bara kort .... ? ;P hhahahaah <3

2010-02-03 @ 22:35:16
URL: http://www.raashas.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0