18 feb

Hur kan man tillåta att ha en lärare som knappt kan lära ut matte? Ja fattar inte när i stort sett alla klagar på henne! När jag gick i nian, så klarade jag matten helt ok. De va väl lite knakigt där men när jag inte förstod så satt man sig ner och gick igenom från grunden igen, från början. Men nu är de helt tvärtom. Nu när man inte kan så är det som läraren tänker "Jaha, IG. Inge mer med det." Inte för att jag har IG, än. Men klarar jag inte provet om ekvationer så lär de ju bli det. Ingen uppmuntran heller. De suger! För då blir man ju "peppad" till att göra saker. De jag får höra är väl i stort sett att det inte är någon idè att läsa matte B för de lär jag ju ändå inte klara. Nä såklart, inte med en bitterfitta till lärare.
Blir förbannad på att hon inte kan lära ut! Hon har varit lärare i flera år. Säkert över 10-20 år och någon kunskap om utlärning borde hon ju faktist ha. Men icket.
Snart far jag till Forsdala och frågar gamle Gunder om hjälp.

Imorgon är de fredag, ska läsa på om ekvationer en fredagkväll. Mamma och pappa är borta från lördag till söndag så de blir att ja o anton är ensam hemma då. Ska ta hand om hundarna och kisse. :)
Annars så gör ja int mkt. Sitter här i lägenheten och anton spelar. Ser lite på OS och ta de bara lugnt.

Sovde hos Rasha igår. Vi for och kika på musikalen,Den var väldigt dålig. Inge illa menat nu, men den sög totalt. Ingen humor typ och var the beatles de bästa dom kunde komma på? Haha, helt fail. Mitt i föreställningen så ville man typ gå hem. Sen följde jennifer och josefin med hem till Rasha. Vi spelade kort, skratta och spådde varandra! hehe. Sovde över där. For till skolan idag och vi hade bara tre lektioner, men däremot var dom långa.
Ikväll blir de nog inte så mycket. Ska väl vara här och se vad som händer.

SNART ÄR DE FREDAGSMYS!



Jag vill ha sommar!!!


Kommentarer
Postat av: jossee

skönt med fredag imorrn!

2010-02-18 @ 22:39:11
URL: http://josefinefrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0