3 augusti

I torsdags åkte ja till östersund, till storsjöyran. De va jättekul! På torsdagen for vi ut men vi missade takida. Men wow, de fanns ju andra artister. Så vi gick runt på festivalen och träffade folk. Trevligt. Sen på fredagen så var vi på stan och vi var hungriga som fan så vi åt nå mat! Har börjat gilla mcdonalds nu! Ett under för tusan. Mc chicken va faktiskt gott konstigt nog. Har aldrig under hela mitt liv tyckt om mcdonalds.
På fredagskvällen så träffade vi några från Övik som vi var med, dom var jättetrevliga. Vi fick sedan innan vi skulle sova besök av våra grannar som kom å gjorde oss sällskap. Konstigt nog också Öviksbor ;)
De gick förövrigt inte att sova.. Levde om 24/7 från torsdag till söndag. Musik och skrik hördes hela tiden och de va nån jävel som gick runt och sprayade på andras tält. Såklart på vårat så där stod det hasch.. och annat som ja inte kunde läsa. Dom hade sedan gått IN i vårat tält för att stjäla men trevliga grannar som man har visste ju att vi inte var där och sa till polisen. Så dom åkte ut! haha. Rätt åt dom. Int fan gå man å sno grejer, på lördagen då jag vaknade btw så hade någon stulit våra grannars sovsäckar! Stackars dom.
På lördagen kom Anton Emil och Disa. Vi var och såg på Amy Mcdonald o på Lady Gaga, och hon var verkligen grym.
De va typ 26.000 pers där. nice.
Idag har vi inte gjort mycket alls, gått med våran feta packning till busstationen, ätit mat och sovit där. Tillslut fick vi åka hem, samtidigt känns de tråkigt att de va slut nu för de va så mycke härligt folk där men.. Att få sova i sin egen säng är väl ändå de bästa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0